108 СУ "Никола Беловеждов" гр. София

02 979-08-99 Карта на сайта

108 СУ "Никола Беловеждов"
Иновативно училище по предприемачество и бизнес

108. СУ постигна голям успех по програмата "Еразъм+"

11 Януари 2023 г.
108. СУ постигна голям успех по програмата

Изключителен успех на национално ниво извоюва 108. СУ „Никола Беловеждов“, като получи акредитация по програмата на ЕС за подкрепа на образованието, обучението, младежта и спорта в Европа „Еразъм+“. Нашето училище бе оценено със 76 от общо 100 възможни точки. Тази класация нарежда 108. СУ на четвърто място в столицата и на 12-то в цялата страна.

Признанието е получено от Центъра за развитие на човешките ресурси, националната агенция по програма "Еразъм+", за опита и разработените стратегии за бъдещето от училището.

Акредитирането по програма "Еразъм+" е голяма стъпка към образованието на европейско ниво, тъй като предоставя възможност за европейско финансиране на широк спектър от дейности, включително обмяна на опит чрез наблюдение на работата на колеги и курсове за професионално развитие на персонала, индивидуални дейности и дейности за групова мобилност за ученици с цел укрепване на европейското измерение на преподаването и ученето. Този успех е, освен широка възможност за развитие на училището, и изключително признание за работата на учителите и ръководството на двете образователни институции, както и гордост за нивото на образование в район „Искър“. Кметът на района Ивайло Цеков поздрави директора на 108. СУ „Никола Беловеждов“ г-жа Лилия Тодорова, както и всички учители за устрема, енергията, професионализма и всеотдайността, с които постигнаха този успех на европейско ниво!Всички новини

108 СУ "Никола Беловеждов"

История и цели

Прочети още

Събития