108 СУ "Никола Беловеждов" гр. София

02 979-08-99 Карта на сайта

108 СУ "Никола Беловеждов"
Иновативно училище по предприемачество

Здравей, безгрижно лято!

05 Юли 2021 г.
Здравей, безгрижно лято!

На 30 юни 2021 г. завърши поредната, макар и малко необичайна, заради пандемията, учебна година и в 108 СУ „Никола Беловеждов“. Този ден се превърна в ден на радостта и приятелството, на таланта, знанието и надеждата, защото тук детските мечти стават реалност. Това доказаха децата от начален и среден курс на празника на математиката, с който започна този ден. Под ръководството на г-жа М. Кацарска се преплетоха въображение, цифри и фигури, за да разкрият знанията и уменията на учениците.  

Училищният двор бе празнично украсен. На тържеството учениците от 4. и 7. клас бяха сърдечно поздравени за постигнатите успехи и получиха Удостоверенията си лично от г-жа Лилия Тодорова – директор на училището. Те имаха удоволствието да си направят снимка с  нея и класния си ръководител пред красивото цветно табло, изработено специално от г-жа И. Неделчева. Топлината на този спомен ще ги връща към прекрасните ученически дни. 

Всички присъстващи аплодираха спектакъла „108 СУ – училището на сбъднатите мечти“, изнесен от  4б клас с класен ръководител г-жа Д. Стоянова.  

Михаил Томов от 7 а клас поздрави с оригинално изпълнение на китара, а Анастасия Косачка от същия клас сподели за вълнуващи мигове от преживяванията си в училище. Момичетата от 7 б и 7 в клас вдъхновиха публиката да се хване на пъстро хоро.  

Същия ден се проведе и Ден на отворените врати. Ученици от 10. и 11. клас запознаваха родители и седмокласници  с предметите, изучавани в 8. клас профил „ Предприемачески“, с интензивно изучаване на английски език и втори избираем немски или руски език.   

108 СУ дава на своите ученици знания за финансова грамотност, маркетинг и реклама и изгражда личности с предприемачески дух, които ценят не само слънчевото и безгрижно лято, но и  светлина на знанията и уменията. 



Всички новини

108 СУ "Никола Беловеждов"

История и цели

Прочети още

Календар събития