108 СУ "Никола Беловеждов" гр. София

02 979-08-99 Карта на сайта

108 СУ "Никола Беловеждов"
Иновативно училище по предприемачество

Празничен концерт на 108.СУ

Празничен концерт на 108.СУ „Никола Беловеждов“ по случай 50-годишния юбилей

 

            На 16 май 2022 г. в зала №1 на НДК от 19.00 часа се състоя празничен концерт-спектакъл на 108 СУ „Никола Беловеждов“ - ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И БИЗНЕС под надслов “108.СУ – Училище на сбъднати мечти“. В голямата, красиво украсена зала, се събраха различни поколения учители, ученици, гости. Всички се вълнуваха и се радваха на изпълненията на малките творци. Първата част беше официална. Празнично слово произнесе директора на училището – Лилия Тодорова. Прозвучаха поздрави от различни институции и организации. Специални пожелания бяха отправени към училището от представител на международната организация Junior Achievement.

            Като празничен калейдоскоп във втората част се завъртяха различни изпълнения – възстановка от Априлското въстание по книгата на Никола Беловеждов - „Първата пушка“, художествена гимнастика, модерни и народни танци. Песни и стихотворения огласиха залата, сливаха минало, настояще, знания и талант. На видео стената оживяваха спомени и портрети, свързани с живота на училището. В края на вечерта изпратихме учениците от XII-ти клас, които дариха златния ключ на знанието на малките първокласници. На края всички изпълнители изпяха песента „Дано“.

            Дано, изпращайки випуск 2022 всички очакваме с трепет бъдещето, защитавайки ценности, които можехме да прочетем на сцената – мир и свобода; хармония и мъдрост. Пожелаваме си здраве, творческо дълголетие и успехи, защото 108 е училище за успех. Училище, в което учители и ученици вървят по съвременния път на науката с възрожденски плам, за да съградят заедно бъдещето – мечти, превърнати в реалност.

 Неразпознат 4.51MB

Неразпознат 5.1MB

Неразпознат 5.23MB

Неразпознат 6.68MB

108 СУ "Никола Беловеждов"

История и цели

Прочети още

Календар събития