108 СУ "Никола Беловеждов" гр. София

02 979-08-99 Карта на сайта

108 СУ "Никола Беловеждов"
Иновативно училище по предприемачество

Поредицата „Жените на България“ с гост Катя Димитрова

08 Март 2023 г.
Поредицата „Жените на България“ с гост Катя Димитрова

По случай Денят на жената, за трета поредна година 108. СУ проведе своята поредица "Жените на България". Тази година гост бе Катя Димитрова, съосновател и управляващ партньор на комуникационната група Interpartners.

Била е само на 23 години, когато навлиза в рекламния свят. В онези години, рекламата е изглеждала по-скоро като забавление. 

На 07.03.2023 г. госпожа Димитрова посети 108. СУ "Никола Беловеждов" и се срещна с учениците от 11 и 12 клас. Сподели им своята истoрия на самоук предприемач, успехи и премеждия по пътя. 

"Като дете мечтата ми беше да стана учителка. Нареждах куклите, заставах отпред с дървена показалка в ръка (имах две баби учителки все пак) и ...часът започваше!" - разказа Катя  Димитрова. 

Госпожа Димитрова сподели още от своите впечатления в своя фейсбук профил: "Разговорът с толкова будни и усмихнати млади хора ми донесе много хубави емоции и свеж поглед през очите на бъдещи предприемачи. Бях впечатлена от учебните им компании, от иновативните продукти, които създават, от точните въпроси и живия им интерес." 

Благодарим Ви, госпожо Димитрова, за вдъхновяващата среща и споделения опит! Всички новини

108 СУ "Никола Беловеждов"

История и цели

Прочети още

Календар събития